Offentliga byggnader

Stavangers konserthus

Kunde:Sandnes tak
Yta:3700  /  Plats:Stavanger  /  År:2012

Fördröjningseffekten var viktig vid valet av sedumtak till Stavangers konserthus. Detta kan verka konstigt med tanke på att byggnaden ligger vid kajkanten, men tack vare fördröjningseffekten forsar inte regnvattnet ner i stuprören och därmed undviker man ljudstörningar inne i byggnaden.
Sedumtak bidrar till mindre ljudstörningar.
jon ingemundsen 1
03 7 2012 026
img 4253
img 3445
Se våra referenser
img 1488
Stugor
Stuga, Blåsen
img 1979
Offentliga byggnader
Solas gymnasieskola
untitled1
Näringsverksamhet
Comfort hotel Square
Bergknapp AS  |  Årsvollveien 213  |  4312 Sandnes  |  Tlf. 908 45 926  |  bengt@bergknapp.no
Följ oss på facebook  icon
Logo Bergknapp
Bergknapp AS
Årsvollveien 213
4312 SANDNES
Bergknapp AS
Årsvollveien 213
4312 SANDNES