Offentlige Bygg

Stavangers konserthus

Kunde:  Sandnes tak
Area: 3700 / Lokasjon: Stavanger / År: 2012
Stavanger konserthus valgte sedumtak mye grunnet fordrøyningseffekten. Dette kan virke rart i og med at huset ligger på kaikanten, men fordrøyningseffekten førte til at vannet ikke fosser ned i taknedløpene, og dermed unngår man lydforstyrrelser inne i bygget.
Sedumtak bidrar til mindre lydforstyrrelser
Se våre referanser

Sandnes

Les mer...

Bergen

Les mer...

Trondheim

Les mer...
Bergknapp AS
Årsvollveien 213
4312 Sandnes
Bengt M. Tovslid, selger
bengt@bergknapp.no
908 45 926
Følg oss på facebook  icon
Personvernerklæring
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår personvernernærklæring.