Offentlige Bygg

Stavangers konserthus

Kunde:  Sandnes tak
Yta: 3700 / Plats: Stavanger / År: 2012
Stavanger konserthus valgte sedumtak mye grunnet fordrøyningseffekten. Dette kan virke rart i og med at huset ligger på kaikanten, men fordrøyningseffekten førte til at vannet ikke fosser ned i taknedløpene, og dermed unngår man lydforstyrrelser inne i bygget.
Jon%20Ingemundsen%201
Sedumtak bidrar til mindre lydforstyrrelser
Se våra referenser
IMG_5182

Bergen

Les mer...
DJI_0041

Trondheim

Les mer...
DJI_0259
Næring
Sandnes

Les mer...
Bergknapp AS
Årsvollveien 213
4312 Sandnes
Bengt M. Tovslid, säljare
bengt@bergknapp.no
+47 908 45 926
Privacy policy
Logo Bergknapp
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår personvernernærklæring.